sunnuntai 16. lokakuuta 2016

Sairastuttaako tuulivoima ihmiset ja eläimet?

Pitkin Suomen länsirannikkoa on runnottu läpi tuulivoima-alueita kiihkeällä vimmalla. Asukkaat ovat "saaneet" omin silmin todeta tuulivoimarakentamisen aiheuttamat tuhot luonnolle. Lisäksi monet ovat joutuneet karvaasti kokemaan teollisten tuulivoimaloiden aiheuttamat terveyshaitat kilometrienkin päässä tuulivoimala-alueesta, kodeissaan.


Kurikassa järjestetään tilaisuus tuulivoiman terveysvaikutuksista keskiviikkona 19.10.2016. Keskustelutilaisuus alkaa klo 17.00 paloasemalla (os. Tossutie 4, Kurikka). Luvassa on asiaa ihmisten ja eläinten terveydestä ja lisäksi pohditaan jatkotoimia. Tilaisuudessa ovat paikalla mm. tuulivoimaloista kärsivät asukkaat Ilpo Forsman ja Leena Kurikka, jotka kertovat infraäänestä ja kokemuksistaan.

Tilaisuuden vetää perussuomalaisten Matti Putkonen. Järjestäjien tavoitteena on saada paikalle myös tuulivoimayhtiön edustaja.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Se on tarkoitettu kaikille tuulivoimaloista kärsiville, aiheesta kiinnostuneille tai huolestuneille. Tervetuloa kuuntelemaan tai keskustelemaan, antamaan tietoa tai kysymään neuvoa!


PS. Jaathan tietoa eteenpäin, jotta se tavoittaisi mahdollisimman monet apua tarvitsevat pitkin Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata!

Päivitetty kuvan alla olevaa kpl:tta 17.10.2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti