tiistai 22. syyskuuta 2015

Luontokuvaretkelle Myllykylässä

Kulttuuritapahtumassa Rohkea elävä pohjalainen kirja lähdetään luontokuvaretkelle perjantaina 25.09.2015. Kuvaesitykset alkavat klo 18 Myllykylän kylätalolla, os. Myllykyläntie 204, Kurikka.

Kurikkalaisen, Kauhajoella syntyneen Tommi Pantin kuvaesityksen aiheena on Nahkahiirestä hirveen. Luvassa on muun muassa eläinkuvia ja kerrontaa niiden kuvaamisesta. Kurikkalaisen Kai Hautalan ensimmäisiin kuvauskokemuksiin kuuluu vierailu merikotkan ruokintapaikalla vuosituhannen vaihteessa. Hänen esityksensä otsikkona on Polun varrelta. Pantin ja Hautalan luontokuvia on myös esillä.


Lisäksi esillä on vehmersalmelaisen Petri Jauhiaisen luontokuvakirja Elämää pihapiirin kätköissä. Valokuvien ja kirjojen ohella myynnissä on taidetta, taide-, luonto- ja maisemakortteja sekä lintujulisteita. Kulttuuritapahtuman ovet ovat avoinna perjantaina klo 16-21. Lue lisää käsiohjelmasta ja tule tutustumaan!

2 kommenttia:

  1. Kurikan Käräjävuori ja ympäristöä MML:n laserkeilaamalla tekemässä korkeusmallissa (kannattaa katsoa Original -koossa): https://www.flickr.com/photos/65726513@N00/21026129464

    VastaaPoista
  2. Kiitos, hieno kuva! Voitko ottaa yhteyttä sivupalkin s-postiosoitteeseen? Asia koskee Käräjävuoren maastoon tulevaa luontopolkua.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! Vain asiapitoiset kommentit julkaistaan.